Set Cip Poker Baharu Anda – Adakah Anda Mendapatkan Kes yang Sesuai untuk Cip Anda? Berikut Adalah Beberapa Cadangan

Apabila memilih set cip baharu, anda biasanya mempunyai beberapa pilihan tentang jenis kes yang anda mahukan. Terdapat beberapa gaya kes yang berbeza tersedia. Berikut adalah beberapa kelebihan dan kekurangan gaya yang berbeza.

Kes yang paling biasa ialah aluminium. Mereka mempunyai kelebihan sebagai yang paling murah dan mempunyai ruang untuk kad anda dan butang peniaga. Yang paling biasa memegang dari 300 cip hingga 1000. Ia berfungsi dengan baik untuk kebanyakan set yang lebih kecil. Walau bagaimanapun, set 1000 keping yang lebih besar menjadi agak berat. Semua berat ini boleh memberi tekanan pada bekas aluminium yang murah. Terdapat pilihan yang lebih baik tersedia untuk sedikit lagi mega888 2022.

Terdapat kes cip poker kayu pepejal tersedia yang agak menarik dan direka dengan baik. Ada juga yang mempunyai rak kayu boleh tanggal dan perkakasan tembaga. Ini lebih mahal tetapi menawarkan rupa yang sangat bergaya dengan sarung yang sangat kukuh. Ini bagus jika anda ingin mempamerkan set cip poker anda.

Jika anda sedang mencari sarung yang paling berfungsi dan paling kukuh, pastikan anda melihat sarung cip poker akrilik. Saiz yang paling biasa memegang sama ada 600 atau 1000 keping. Ini mempunyai beberapa kelebihan selain daripada harga julat pertengahan. Mereka sangat pepejal dan tidak mempunyai masalah dengan berat. Cip disimpan dalam rak cip akrilik biasa sebanyak 100 cip, setiap satu dengan 5 susunan 20 cip setiap satu. Terdapat 10 rak akrilik, setiap satu mengandungi 100 cip, yang sesuai dengan sempurna di dalam bekas cip poker akrilik 1000 keping. Akrilik 600 keping memegang 6 daripada rak cip ini. Ini menjadikan penyimpanan yang sangat mudah, dan cip poker sudah dikira di dalam rak. Kelebihan bekas cip akrilik menjadikan ini paling berfungsi dan paling mudah untuk diangkut, dan antara yang paling kukuh.

Jadi pada kali seterusnya anda membeli-belah untuk kerepek, cuba pembawa akrilik. Anda akan gembira anda melakukannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *